Szabály tervezet

Go down

Szabály tervezet

Témanyitás by mikit on Szomb. Júl. 08, 2017 12:31 am

10. szint elérése után!
● Nincsen kötelező céhes harc!
● A Céhexpedíción minimum az első nagykapu (4 db) csatát/egyezkedést teljesíts minden fordulóban.
● A céhtagok folyamatos támogatása kötelező minimum minden második napon! (Ha valakinek nagyon kevés támogatni valója van, és emiatt nem tudjátok támogatni, mert nincs mit, azt egy héten belül jelezzétek a Hiba fórumban!)
● Egymás barátnak jelölése/fogadása nem kötelező.
● Szabad kereskedelem van, azaz mindenki olyan ajánlatot tesz ki, amilyet akar, legfeljebb senki nem fogadja el. Ha korrekt kereskedést folytatsz több az esélyed, de ez nem kötelező.
(Korrekt kereskedés, azaz a piacon 1:1 arányban történő csere az azonos korból származó termékeknél, az eggyel alatta vagy felette korokból származó termékeknél 2:1 arányban történő csere. Ha ennél magasabb korkülönbség van a két termék között, a cserét köztes cserékkel oldjátok meg.)
Termékigényeiteket a Céhfórum Termékkérés fülön tegyétek meg.
● Céh üzenetek olvasása kötelező, valamint a megfelelő szavak használata is.
● Üzenetközpontban a "Fórumbejegyzés jelzése" üzenetben jelezhetitek ha írtok valamit a fórumba!
● Minden tag köteles hetente 10 terméket adományozni a céhes kincstárba!
● Minden tag köteles egyszer 5 Forge ponttal támogatni a Céhfórum – Nevezetes épületek fülön felsorolt épületeket. A támogatást jegyezze be. (Egy épületet mindenki csak egyszer köteles támogatni, nem szintenként!)
● Minden tag köteles egyszer 5 Forge ponttal támogatni a Céhfórum – Céh épületek fülön felsorolt épületeket. A támogatást jegyezze be. (Minden héten egy "új" épület (topic) kerül ki, egy épület többször is sorra kerülhet!)
● A Céh a játékon belül csak az Üzenőközpontot használja, mert a mobil alkalmazás egyenlőre csak ezt kezel!
Mobilról nem érhető el se a Chat, se a Fórum! A Fórumról nem mondunk le, így létrehoztam egy külön fórumot, amit mindenki elérhet akár mobilon, akár számítógépen játszik. A Céh ezt a fórumot használja! Sok információ csak a fórumon lesz olvasható.
● Ha hosszabb ideig nem tudsz játszani, kérlek jelezzétek! Aki 8 napnál tovább van távol, előzetes bejelentés nélkül annak töröljük a céh tagságát!
avatar
mikit
Admin

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2017. Jul. 07.

Felhasználó profiljának megtekintése http://foe-ksz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.